Fiber

Du väljer själv leverantör för bredband

Nu har du som bor hos Einar Mattsson tillgång till supersnabbt fibernät. Fibernätet är öppet så att du själv ska kunna välja leverantör för bredband, TV och telefon.

Vi har framtidssäkrat våra fastigheter med ett öppet och modernt fibernät. Det nya fibernätet innebär att våra hyresgäster har tillgång till ett snabbt och säkert bredband. Och via bredbandet kan du få både internet, TV och telefoni.

Teracoms kundportal väljer leverantör och hastighet på internetuppkopplingen. Där väljer du också vilket tv-kanalpaket du vill ha om du vill ha fler kanaler än de du har gratis via antennuttaget.

 

Om du har frågor

 
För att välja tjänsteleverantör

För att välja leverantör går du in på vår kundportal. Där hittar du olika tjänsteleverantörer och väljer själv vilken hastighet på bredbandet du vill ha samt vilket kanalpaket.

Problem med bredbandet

Har du problem med din bredbandsuppkoppling eller ip-TV kontaktar du den tjänsteleverantör som du har valt. OBSERVERA att om tjänsteleverantören frågar efter ditt lägenhetsnummer ska du uppge objektnumret som finns på din hyresavi.

Problem med analog TV via antennuttaget

Se information om tv-antennen här. Har du problem med att få igång grundutbudet av TV via antennuttaget kontakta Einar Mattssons servicecenter: fiber@einarmattsson.se eller 08-586 263 00, tonval 5.

 

Fibernät i Hjulsta

Bor du i Hjulsta släcks Com Hem-nätet den 30 juni 2018. Flytta därför snarast din tv-antennsladd till nya fiberdosan.