Fiber

Du väljer själv leverantör för bredband

Nu har du som bor hos Einar Mattsson tillgång till supersnabbt fibernät. Fibernätet är öppet så att du själv ska kunna välja leverantör för bredband, TV och telefon.

Vi har framtidssäkrat våra fastigheter med ett öppet och modernt fibernät. Det nya fibernätet innebär att våra hyresgäster har tillgång till ett snabbt och säkert bredband. Och via bredbandet kan du få både internet, TV och telefoni.

Zmarket.se - ny tjänsteportal för bredband och tv

Under hösten har vi inlett ett samarbete med Zitius, ett teliaägt bolag, som nu tar hand om driften av det öppna fibernätet.

Under oktober och november kommer fastigheterna att flyttas över till beställningsportalen zmarket.

Senast i mitten av november kommer du kunna se hela utbudet och beställa bredbandstjänster på www.einarmattsson.zmarket.se.

Påverkas mina nuvarande tjänster?

Om du redan har beställt bredbandstjänster via fibernätet och är nöjd med dessa behöver du inte göra någonting. De bredbandstjänster som du har idag kommer att fungera precis som vanligt.

Hur köper jag nya tjänster?

På www.einarmattsson.zmarket.se kan du enkelt beställa bredband och digitala tv-kanaler. Här hittar du också kontaktuppgifter till alla tjänsteleverantörer om du vill kontakta dem direkt.

 

Felanmälan - bredbandstjänster

Har du problem med din bredbandsuppkoppling eller ip-TV kontaktar du den tjänsteleverantör som du har valt. OBSERVERA att om tjänsteleverantören frågar efter ditt lägenhetsnummer ska du uppge objektnumret som finns på din hyresavi.

Felanmälan - analog tv

Har du problem med  TV via antennuttaget kontaktar du Einar Mattssons servicecenter: info@einarmattsson.se eller 08-586 263 00.

Gamla nätet för kabel-tv fasas ut

Det tidigare nätet för kabel-tv (Com Hem) har fasats ut.

För att få bredband och digitala tv-kanaler behöver du nu teckna ett avtal med en tjänsteleverantör.