Mina sidor - ditt boende

Välkommen till Mina sidor för dig som är hyresgäst, vill vara med på vårt Bostadstorg eller vill hyra bil/MC-plats.

För dig som är hyresgäst
Du som är hyresgäst kan se din hyresavi, kontrollera att hyran är betald, söka ledig lägenhet / bilplats, felanmäla eller få meddelande från oss som hyresvärd.

För dig som söker bostad eller bil/MC-plats
Våra lediga objekt hittar du under fliken Ledigt just nu. Du måste vara registrerad på Mina sidor för att kunna anmäla ditt intresse.

Läs mer om reglerna för att vara med på vårt Botorg här
Läs mer om våra studentlägenheter
Läs mer om Elfvinggården


Det ska vara enkelt att bo i hyresrätt

Du betalar ingen insats för din lägenhet och har möjlighet att flytta med tre månaders uppsägningstid. Förutom själva bostaden ingår värme, vatten och i vissa fall även hushållsel i din hyra.

Vårt ansvar

Bor du i hyresrätt behöver du inte tänka på underhåll av din lägenhet. Vi ansvarar för att den målas eller tapetseras eller att vanliga reparationer utförs vid behov. Det ingår till exempel i hyran att felsöka och reparera elanläggningar, att justera och täta fönster och dörrar eller att reparera kyl och frys. Anser du att något behöver åtgärdas behovsprövar vi dina önskemål. Vårt beslut påverkas av bland annat lägenhetens skick och hur planen ser ut för fastigheten och området i stort. Kontakta oss om du har frågor om ditt lägenhetsunderhåll.

Ditt ansvar

Som hyresgäst ansvarar du för att ta hand om din lägenhet. I ditt ansvar ingår bland annat att tömma och rensa golvbrunnen i badrummet för att slippa stopp, byta säkringar och lampor samt att byta filter till köksfläkten. För fel eller brister som beror på normalt slitage behöver du inte betala för. Däremot är du ersättningsskyldig vid överslitage eller skadegörelse. Det kan även gälla om du inte anmält ett fel eller brist som leder till en större skada.

Läs mer om vad som ingår i hyran

Läs mer om hur du kan vårda och sköta om din lägenhet

Logga in

Person-/Organisationsnr.

Lösenord


Glömt ditt lösenord?
Registrera dig