Nyheter

2018-10-19 Höstfint på gårdarna

Nu när de vackra höstlöven faller till marken är det dags att göra höstfint i utemiljön.

2018-10-03 Rågsvedsbor bjöds in till trygghetsdag

I lördags deltog vi på Rågsveds Fastighetsägares trygghetsdag. Alla som kom till Nya Rågsveds Folkets Hus fick lära sig mer om brandsäkerhet i hemmet och om stadens krisberedskap.

2018-10-01 Fatta ett klokt beslut idag. Skaffa hemförsäkring.

Höstmyset med tända ljus smyger sig på. Du sitter där med tekoppen och filten i soffan, tillsammans med en god bok eller en bra film via den nya fiberlösningen. Plötsligt blir det en massa liv i trapphuset, och du inser att det brinner hos grannen under. Det vi aldrig tror ska hända oss sker. Då gäller det att ha tänkt efter innan.

2018-08-31 Tack för alla svar på årets hyresgästenkät!

Under våren 2018 fick hälften av er som bor hos oss besvara vår hyresgästenkät. Undersökningen är ett viktigt verktyg i vårt arbete med att ge dig en ännu bättre service. Tack till alla som svarade. Vi har nu analyserat svaren och återkommer till er med en redovisning av resultatet och våra planer för förbättringar.

2018-05-30 hEMtrevligt i din brevlåda

Nu har du som bor hos Einar Mattsson fått sommarens hEMtrevligt i din brevlåda. Här kan du bland annat läsa om hur vi jobbar för att göra fint på gårdarna. Vi tipsar också om hur du kan förbereda dig för att slippa tråkiga överraskningar efter semestern.

2018-05-03 Teracom säljer till Zitius

Teracom säljer samtliga kundavtal inom området kommunikationsoperatörstjänster till Zitius, ett helägt bolag av Telia. Zitius blir därmed ny kommunikationsoperatör för Einar Matsson under andra hälften av 2018.

2018-04-26 Öppettider vid vårens långhelger

Vi stänger lite tidigare dag före röd dag. Här kan du läsa om öppettider vid vårens långhelger.

2018-03-20 Trygg i huset

Det händer tyvärr att personer genom olika knep försöker ta sig in i hus och lägenheter. Vi vill därför påminna dig om att vara vaksam så att du inte släpper in någon okänd.

2018-02-28 Bättre service på ny webbplats

Torsdagen den 1 mars får einarmattsson.se nytt utseende och nya funktioner. Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig att hitta information och att få service av oss som förvaltar huset du bor i.

2017-12-19 Einar Mattsson är med och skapar julstämning i Rågsved

I år pryder julkransar portarna i Rågsved. Det är ett initiativ inom fastighetsägarsamarbetet "Gröna gårdar".